• AquaSource КолАктив3-120 капсули

    AquaSource КолАктив3-120 капсули

    13

    AquaSource КолАктив 3 коластра- 120 капсули

    89.30 лв.

     

    КолАктив 3 - 120 капсули

     

    AquaSource КолАктив 3 -  коластра

     

    AquaSource КолАктив3 е продукт с коластра от "следващо поколение" за тези, които искат допълнителна подкрепа за здравето на храносмилателния тракт чрез комбинацията от Ацидофилус и лактоферин с нашата коластра.

    AquaSource КолАктив3 предлага отлична хранителна подкрепа на хората, които водят активен начин на живот, включително и спортисти.

    Той е полезно допълнение към всеки хранителен режим, тъй като е предназначен да подпомогне долната част на храносмилателния тракт, както и имунната система.

    В продукта КолАктив3 се използва цялата коластра. Тя е пълномаслена, което означава, че не преминава през процес на ултрафилтрация.

    Коластрата в продукта КолАктив3 е добита от югозападните части на САЩ, където беше построена фабрика за преработка, проектирана от инженер-технолози по млекопреработка, създадена с единствената цел да се произвежда коластра от най-високо качество. Събраната в преработената коластра се пастьоризира при 72o С в продължение на 15 секунди, след което се суши чрез индиректна топлина при ниска температура. Именно този процес подпомага запазването на възможно най-висока хранителна стойност.

     

    Основни предимства:

     

    • AquaSource Коластра - Коластрата е "първото мляко", произведено от майката, което е обогатено с допълнителни хранителни вещества и антиоксиданти. AquaSource използва коластрата от крави, която съдържа между 10 и 20 пъти повече хранителни фактори и антитела от човешката коластра.

    • Ацидофилус - полезна бактерия, населяваща тънките черва, която подпомага храносмилането. Ацидофилус може да подпомогне организма в борбата срещу вреди бактерии, паразити и други организми.

    • Лактоферин - въпреки, че коластрата естествено съдържа лактоферин, този биоактивен пептид е добавен като съставка, за допълнително подпомагане на имунната система.

    Здравни твърдения, одобрени от EFSA:  няма

     

    Данни за алегени: Съдържа МЛЯКО като алерген според Регламент (EC) № 1169/2011 за предоставянето на информация за храните на потребителите.

     Опаковка от 120 капсули

    Ползи от коластрата: укрепва имунната система, увеличава устойчивостта към инфекции, спомага за по-добър растеж на децата, увеличава физическата сила, работоспособност и издръжливост.

    Употреба:

    за деца над 1 година - по 1 капсула дневно

    за възрастни - по 2 капсули дневно - сутрин с чаша минерална вода.