• Супер Антиоксидант с пикногенол и водорасли АФА

    Супер Антиоксидант с пикногенол и водорасли АФА

    7

    Уникален хранителен продукт, осигуряващ оптимално клетъчно хранене, мощен антиоксидант с регенеративен и широкоспектърен възстановителен ефект.

    82.50 лв.
    Изчерпан

    Супер Антиоксидант с пикногенол и водорасли АФА - източник на естествени антиоксиданти!

     

    Човек не може да "избяга" от въздействието на свободните радикали, но за щастие природата е осигурила "антидот" - хранителни съставки с антиоксидантно действие.

    Супер Антиоксидант с пикногенол и водорасли АФА е най-мощната антиоксидантна комбинация в света на хранителни добавки с изключителен ефект върху човешкия организъм.

    Супер Антиоксидант с пикногенол е незаменим както за здрави, така и за болни. Ежедневното му приемане осигурява условия за поддържане на великолепно здраве.

    Учените вярват, че редовното приемане на антиоксиданти може да удължи живота с много години и в същото време качествено да го подобри. Това се дължи на уникалната им способност да неутрализират свободните радикали. Списъкът на причините за възникване на антиоксидантен стрес и свободни радикали в организма е безкраен: замърсена околна среда, небалансиран хранителен режим, повишена консумация на алкохол и цигари, слънчева радиация, продължителна употреба на някои контрацептиви, психо-физически претоварвания и др.

    Оксидантният стрес е състояние на организма, при което възникват процеси на преждевременно стареене и увреждане на клетките. Излишъкът от свободни радикали атакува клетките и те стареят и се разболяват. Затова е важно да неутрализираме свободните радикали.

    Тялото ни е напълно способно да си произвежда само антиоксиданти и прави това всеки ден. Това, което е необходимо да правим е да му подаваме достатъчно от суровите материали, които са необходими за постоянното поправяне на щетите.

    Природата винаги осигурява това, което ни е нужно. Антиоксидантите са широко разпространени в храната. Няма по-добро нещо от диета, богата на свежи органични зеленчуци, билки и подправки като размарин и куркума, водорасли, семена и ядки. Органичните плодове имат висока антиоксидантна стойност, поради високото съдържание на фруктоза. Необходимо е да добавите качествени протеини и есенциални мастни киселини.

    Понеже се нуждаем от широк спектър антиоксиданти Супер Антиоксидант с пикногенол и водорасли АФА осигурява перфектната комбинация от естествени антиоксиданти. Препоръчва се на активни и пасивни пушачи, при ежедневно излагане на химикали, замърсен въздух, стрес, слънчева радиация, физическо и умствено пренапрежение, при алергични състояния, за профилактика на разширени вени и различни кожни страдания, за поддържане на здрава, еластична и млада кожа и най-общо за профилактика на стареенето.

    В една капсула Супер Антиоксидант с пикногенол и водорасли АФА се съдържат: кламатски водорасли (на база грам от теглото си осигуряват широк спектър хранителни вещества включително антиоксиданти, бета каротин и хлорофил), пикногенол (Притежава подчертан антиоксидантен и противовъзпалителен антихистаминов и още редица други благотворни ефекти.), Дуналиела Салина (като източник на бета каротин), гинко билоба (съдържа флавон-гликозиди. Подобрява еластичността и заздравява клетъчната мембрана в резултат на което увеличава жизнеността на еритроцитите и другите кръвни клетки и укрепва стените на капилярите.), натурален Витамин Е, зелен чай (съдържа букет от активни антиоксиданти), млечен бодил, пшенични кълнове и екстракт от червена боровинка. Можем да приемаме съставките и по отделно, но съчетаното им използване има по-бърз и цялостен ефект.

    Препоръчва се ежедневното приемане на 2 до 6 и повече капсули Супер Антиоксидант с пикногенол и водорасли. С профилактична цел се приема в продължение на поне толкова месеца в една календарна година, колкото е възрастта на индивида разделена на 10.

    Ползи:

    • Повече енергия.
    • Подобряване на паметта.
    • Хранителна защита, предназначена да прочисти и укрепи организма.

    За по-добри резултати продуктът би могъл да се съчетае с Комплекс Есенциални мастни киселини, КолАктив3.

   • ПОДОБНИ ПРОДУКТИ